Ručak gotov u 5 minuta!

Sva naša jela iznimne su recepture i kvalitete namirnica. Niti u jednom jelu nećete naći pšenično bijelo brašno niti rafinirani bijeli šećer.

Naši bestseleri

Ova su jela naši bestseleri koje smo godinama najčešće pripremali u kućanstvima u kojima smo kuhali kao servis za nabavu namirnica i kuhanje.

Mudro rješenje

Naši su klijenti jako voljeli jela koja mogu zagrijati u trenutku kada njima odgovara ili su unaprijed pripremljena na način da jelo trebaju tek dovršiti: ispeći u pećnici ili na tavi.

Vrhunska brza hrana

Oduvijek smo htjeli kupiti staklenku vrhunskog mesnog ili ribljeg temeljca, ili pak pretpripremljen quiche koji ćemo samo ispeći, ali nismo imali gdje. Upravo takve proizvode nudimo tržištu.

Hrana na dar

Ne znate što biste poklonili prezaposlenim prijateljima koji vole fino jesti? Kutiju naših gotovih jela, uz koja danima neće morati misliti što kuhati.

Bez aditiva i konzervansa

Jela nisu smrznuta nego ohlađena na temperaturu hladnjaka. Ne sadrže aditive ni konzervanse, a za rok trajanja od 5 dana zaslužna je najsofisticiranija tehnologija profesionalnih kuhinja.

Dostupno u webshopu

Ponudu gotovih i polugotovih jela Jedem doma pogledajte i naručite u našem webshopu. Dostavljamo na vašu kućnu adresu ili adresu vašeg ureda.

Brza priprema

Naša misija jest osloboditi vas svakodnevne zamorne nabave namirnica i pripreme obroka. Kad umorni nakon posla dođete kući, vrhunsku večeru za svoju obitelj možete pripremiti u svega pet minuta.

Bez pšeničnog brašna i bijelog šećera

U skladu s dominanatnim trendovima u osviještenom pristupu prehrani, sva svoja jela pripremamo bez pšeničnog brašna i rafiniranog bijelog šećera, koristeći daleko kvalitetnije zamjene za njih

Superiorna tehnologija

Svježe pripremljeno jelo od najkvalitetnijih namirnica u šokeru brzo hladimo na temperaturu hladnjaka, a zatim vakumiramo. Na taj način prekidamo i značajno usporavamo sve procese uslijed kojih se hrana kvari, te dobivamo proizvod roka trajanja od 5 dana.