Podgrij i posluži!

16. siječnja 2021.

Veseli nas spoznaja da naši proizvodi dobivaju još koju funkciju, koju možda u početku kreiranja brenda Jedem doma nismo imali umu. Naime, u ovo pandemijsko vrijeme pokazuje se da je asortiman Jedem doma idealan za prve korake u kuhanju, kako mladih koji odlaze iz roditeljskog doma na studij, tako i tinejdžera koji dosta vremena provode sami kod kuće.

Ovih dana, kada stariji osnovnoškolci i srednjoškolci ponovno umjesto u odlaska u školu ostaju kod kuće uz računala i online nastavu, mnogim roditeljima postavlja se i logističko pitanje što će njihova djeca jesti ukoliko veći dio dana provode sama kod kuće.

Koncept Jedem doma idealan je upravo za njihove prve korake u kuhinji. Većinu naših jela potrebno je tek podgrijati u nekoliko minuta, ili pak ispeći u tavici ili u pećnici po vrlo jednostavnim uputama.

Djeca jedu jela koja vole, pritom se osjećaju cool jer se sami snalaze u kuhinji, a vaša je savjest mirna jer znate da nije riječ o junk foodu.

Kako su i dosad većinu naših kupaca činile obitelji s djecom, znamo da ima jela koja vole više od drugih. Donosimo popis najomiljenijih jela Jedem doma među juniorskom publikom.

 

Pileća juha s pirovim noklicama

Bistra pileća juha s komadićima mrkve, pilećeg zabatka i finih noklica od pirovog brašna nepogrešivo pogađa i dječji ukus.

Domaće lazanje s junećim raguom

Djeca obožavaju lazanje, a mi smo se potrudili napraviti najkvalitetnije moguće. Tijesto smo sami razvukli od pirovog brašna, skuhali fini bolonjez i domaći ragu od mljevene junetine, te sve združili s pravom talijanskom mozarellom i parmezanom.

Pileći pohanci u prosenim mrvicama

Nema djeteta koje ne voli pohani pileći odrezak. Mi smo svoje panirali u bezglutenskim prosenim krušnim mrvicama.

Pomfrit od ljubičastog batata

Zašto pomfit ne bi poljubičastio? Ne samo što mu je boja daleko atraktivnija, nego je to i nutritivni sastav.

Mesne okruglice u šalši

Jedan od naših bestselera, upravo u kategoriji juniora. Uz pire krumpir, rižu ili tjesteninu – za prste polizati.

Puretina u grašku

Jelo na žlicu ili meso u umaku – kako god vama bilo drago! Klinci vole nježno pureće meso, a većina ih voli i slasne zelene kuglice zvane grašak. Uz fini komad kruha cjelovit obrok za svega 3-4 minute, koliko je potrebno da podgrijete jelo na srednje jakoj vatri.

Umak bolonjez

Visoko na svim dječjim top listama, umak bolonjez radimo od čiste domaće junetine i finih mediteranskih začina.

Palačinke od pirovog brašna

Dolaze već ispečene, pa vašem djetetu preostaje samo da ih namaže omiljenim namazom.