Praktičan vodič

Što naručiti s dostavnih servisa ako imate koronu?

Naručivanje namirnica preko dostavnih servisa praktičnije je i sadržajnije nego ikad prije. Donosimo 12 najboljih adresa

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Posljednjih tjedan dana naš je portal malo usporio s objavama iz vrlo jednostavnog i vrlo prozaičnog, a nadasve aktualnog razloga – oboljela sam od korona virusa.

Bio je to veliki test mnogo čega, a posebno toga što je sve moguće od kvalitetnih namirnica naručiti preko dostavnih servisa.

Naravno, svatko od nas ima nekoga tko će mu donijeti skuhan obrok ili namirnice. Međutim, kad shvatite da dostavni servisi za uistinu mali ili nikakav ekstra novac u manje od pola sata na vaša vrata donose sve za što bi netko vaš izgubio nekoliko sati kružeći automobilom iz jednog dijela grada u drugi, onda je naručivanje uistinu praktična opcija.

Budući da sam već treći dan izgubila i miris i okus, naručivanje finih gotovih jela brzo je postala besmislena opcija. Skuhati juhicu, malo lešo povrća i mesa, iscijediti sok, skuhati čaj, to je sve što vam treba. A za to su vam važne – dobre namirnice.

Zato sam se oduševila kad sam vidjela da su dostavni servisi uistinu lijepo proširili  mrežu trgovina iz kojih dostavljaju namirnice, čak i na mojoj adresi na krajnjem sjeveru Zagreba.

Evo popisa korisnih trgovina iz kojih možete naručiti u Zagrebu ako obolite od korona virusa i budete osuđeni na 10-dnevnu samoizolaciju:

 

 1. Harissa

Prvi odjeljak njihove ponude na Woltu odnosi se na začine i čajeve koji su dobri pomagači u podizanju imuniteta. Ja sam naručila kurkumu, za zlatno mlijeko, te biljni čaj Iceberg od paprene metvice, eukaliptusa i ružmarina.

 1. Špeceraj s Britanca

Trgovina domaćim proizvodima i u dostavnoj službi nudi voće i povrće, mliječne i mesne proizvode malih proizvođača, fine nareske, ajvare, zimnice.

 1. Ceker Voće, Povrće i mliječni proizvodi

Prava kvartovska voćarna. Narudžbu su spakirali u lijepu kašetu, a povrće i voće koje su mi odabrali uistinu je bilo prvoklasno.

 1. Smoothiekaša

Sokove volim cijediti sama jer su mi tako najukusniji. Međutim, ako nemate sokovnik, njihovi smoothieji i sokovi bit će vam spas u danima kad ne možete žvakati ništa čvršće.

 1. Bio bio i Tvornica zdrave hrane

Ako vam ponestane nešto iz asortimana trgovina zdravim namirnicama, možete naručiti sve što poželite iz ova dva lanca bio trgovina.

 1. Vitapharm

Ako vam se, kao meni, od silne uporabe tijekom bolesti pokvari toplomjer, možete ga naručiti iz ljekarne Vitapharm, baš kao i osnovni asortiman biljnih lijekova.

 1. Fisherija

Smrznuta riba zaštitni je znak ovog lanca trgovina. Šteta što nemaju svježu!

 1. Meat the King

Vrhunski burgeri i steakovi stižu na vaša vrata, ako smatrate da se imunitet ipak podiže konzumacijom moćnog crvenog mesa.

 1. Korica

Prva zanatska pekara nažalost ima vrlo ograničen izbor asortimana za dostavu, barem na moju adresu.

 1. Kroštula

Pravo mi je otkriće Kroštula, Invisible Bakery. Imaju u ponudi fini zanatski kruh raznih vrsta te gurmanske sendviče.

 1. Lonia, Studenac

Ako vam zatreba bilo što iz supermarketa vulgaris.

 1. Rougemarin doma

Imaju vlastitu dostavu umaka za tjesteninu, svježe tjestenine, juha, odležanog i pretpripremljenog mesa, voća i povrća te slastica.

Moglo bi vas zanimati...
turska kava
Savjeti & trikovi
27.11.2021.
kolagen
Trendovi
24.11.2021.
IMG_4972
Kao u restoranu
23.11.2021.