Kako...?

Facebook grupa Jedem doma – kad zapnete u kuhanju

Novoosnovana Facebook grupa Jedem doma odgovara na sva vaša moguća i nemoguća pitanja vezana za kuhanje. Pridružite nam se – razmjenjujemo iskustva s receptima i objavama s portala jedemdoma.hr, ali i puno više od toga

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Pita krumpiruša s naslovne fotografije Facebook grupe Jedem doma – mjesto za postavljanje pitanja kad zapnete u kuhanju bila je motiv za osnivanje ove grupe. Trebala sam brzi odgovor na pitanje može li se za izradu vučenog tijesta koristiti zero-zero brašno, ali nisam imala koga pitati. Postojeće Facebook grupe o kuhanju uglavnom objavljuju samo recepte, moji prijatelji ne razvlače pite, google nije davao nikakav smislen odgovor.

Vrlo spontano odlučila sam osnovati Facebook grupu, koja postoji tek dva dana, ali već ima 300 članova i već su se razvile neke žustre i konstruktivne kulinarske razmjene iskustava.

Sigurno ste se i vi slijedeći neki recept zapitali koliko točno minuta treba da „luk zazlati“, što znači „tostirati rižu“ ili što trebate napraviti da vam meringue kora za pavlovu bude bijela kao na svim fotografijama, a ne smeđa.

Pridružite nam se u Facebook grupi i – pitajte što god vas zanima. Odgovor od iskusnih kućnih kuhara stiže u nekoliko minuta.

Moglo bi vas zanimati...
pulledpork1
Savjeti & trikovi
23.10.2021.