U prodaji

E-priručnik za 6-dnevni veganski bezglutenski detoks program

Konačno je i naš webshop ponovno aktivan! U prodaji je e-priručnik u kojem vas detaljno učimo kako po našim receptima u samo nekoliko sati pripremiti sve detoks obroke za cijeli tjedan

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Možda vas sve ne možemo nahraniti ribom, ali vas možemo naučiti kako uloviti ribu!

Otkad smo zatvorili kuhinju Jedem doma, nije prošao tjedan da nas netko od naših dragih kupaca nije priupitao za detoks.

„Ok, zatvorili ste, ali možete li vratiti detoks?“, uglavnom glase varijacije na istu temu.

Naime, Jedem doma detoks programi punih su godinu dana bili jedan od naših najprodavanijih proizvoda.

Tajna njihove popularnosti bila je u tome što su naši kupci na svoju adresi dobivali nutricionistički osmišljene, već pripremljene obroke za svih 5 ili 7 dana trajanja programa, što je značajno smanjivalo mogućnost odustajanja. Naime, kad već uz sebe imate pripremljene teglice i vakum vrećice, čiji sadržaj treba pojesti u određeno vrijeme, tada je napast da posegnete za nezdravim zalogajem minimalna.

Detoks program Jedem doma nastao je u nuždi, u pandemijsko ljeto 2020., kada više nismo znali kako animirati svoje kupce, kojima je nakon nekoliko dugih mjeseci sjedenja kod kuće bilo dojadilo naručivati ikakvu hranu na kućni prag.

Pitali smo se što bi oni mogli poželjeti tog vrućeg srpnja, a da ne mogu tako lako dobiti na našem tržištu.

„Pa svi žele skinuti koji kilogram prije odlaska na more!“, glasilo je jednostavan, ali magičan odgovor.

U suradnji s nutricionisticom Almom Bunić osmislili smo 5-dnevni ljetni detoks program, temeljen na veganskoj i bezglutenskoj prehrani. Bio je kalorijski poprilično restriktivan, ali djelotvoran, i to su naši kupci obožavali.

Nakon njega imali smo još nekoliko varijacija na istu temu: alkalni, jesenski, zimski i proljetni detoks. Neki su trajali i 7 dana, neki su uključivali i meso i ribu, te se bazirali na low carb principima.

Kako je naziv detoks poprilično zlorabljen, možda bi točnije bilo koristiti riječ „reset“ jer naši programi uistinu tome i služe – da u nekoliko dana presiječete vrtlog loših prehrambenih navika i uspostavite pročišćeni temelj za uvođenje novih, ne tako restriktivnih, ali zdravijih prehrambenih režima.

Budući da smo kuhinju Jedem doma ugasili, više vam jela za detoks ne možemo skuhati, ali vas možemo naučiti trikove kako da ga pripremite sami!

I to na isti način kao što smo radili i mi – tako da potrošite samo nekoliko sati pripreme kako biste cijeli tjedan imali već spremne obroke koje ćete nositi sa sobom.

Zbog toga smo napravili E-priručnik za 6-dnevni Jedem doma veganski bezglutenski detoks program.

Ako nerado boravite za štednjakom, naš e-priručnik možete dati i nekome tko vam inače pomaže u kuhanju da vam sve pripremi – mami, baki, suprugu, susjedi, kućnoj pomoćnici.

Priručnik je dovoljno jasan da ga mogu slijediti i početnici u kuhanju.

U našem e-priručniku ćete naći:

  • nutricionistički osmišljeni meni za 6-dnevni detoks program po veganskim i bezglutenskim principima
  • detaljne recepte za svih 18 obroka
  • upute za lakše “preživljavanje” tih 6 dana na drugačijem režimu
  • popust za Green I organske shotove, koji će dodatno ubrzati vaš metabolizam i nahraniti vas potrebnim vitaminima i mineralima
  • vodič kroz pripremu svih jela unaprijed, tako da uvijek pri ruci imate već pripremljen obrok
  • upute kako neka jela poslužiti i ostatku obitelji koji nije na detoksu
  • popis za kupnju svih potrebnih namirnica

 

E – priručnik se kupuje u našem webshopu i stoji 69 kuna.

Kupnjom dobivate link, s kojeg skidate e-priručnik na svoje računalo ili mobilni uređaj, te ga koristite digitalno ili ako više volite papir, isprintate i uvežete.

Partner u kreiranju ovog Jedem doma e-priručnika je Green I, brend biljnih organskih shotova, koji će vam biti dragocjen saveznik u pročišćavanju organizma. Osim što su iznimno bogati kvalitetnim mikronutrijentima, Green I shotovi dodatno ubrzavaju metabolizam i čine vaš detoks učinkovitijim.  Svi kupci e-priručnika za 6-dnevni Jedem doma detoks dobivaju popust na svoju dozu Green I shotova, u količini preporučenoj za trajanja detoks režima.

 

Moglo bi vas zanimati...
IMG_1389
Što s prezrelim voćem?
16.06.2022.
mimosa
Nešto novo
30.05.2022.
IMG_8904
Savjeti & trikovi
28.05.2022.