Jedem doma u cijeloj Hrvatskoj

20. travnja 2020.

„A kad ćete doći u ostale hrvatske gradove?“, slušamo otkad je Jedem doma nastao, a to je sada već daleke 2015. godine.

 

Najprije kao servis za nabavu namirnica i kuhanje, a od prošle godine kao proizvodnja premium polugotovih jela, Jedem doma dugo je bio rezerviran samo za Zagrepčane.

 

Od početka s Jedem doma imamo velike planove, ali dugo nismo vidjeli načina kako bismo nadzirali rad kuharica na daljinu, a i distribucija na prodajna mjesta u različitim gradovima u trenucima dok smo tek postavljali na noge posve novi, inovativni koncept  premium polugotovih jela predstavljala nam je veliki izazov.

 

A malo smo si zakomplicirali život i time što smo prošle godine transformaciju svoga biznisa iz usluge u proizvodnju usmjerili istodobno na tri kolosijeka: uredske obroke, poslovne cateringe i premium polugotova jela.

 

Iako smo od početka zamišljali ponuditi svoj koncept polugotovih jela izravno privatnim kupcima, mnogi su nas uvjeravali kako je online kupnja u Hrvata na niskim granama te da velika većina još uvijek više voli šetati po trgovinama nego naručivati proizvode na kućni prag. Sa svojim premium polugotovim jelima krenuli smo u osvajanje delikatesnih trgovina domaćim proizvodima i bili presretni svaki put kad bismo ušli u novu trgovinu i dobili novu veleprodajnu narudžbu.

 

I tada nam je svima na vrata pokucala korona.

 

Segment dostave uredskih obroka i poslovnih cateringa potpuno je stao.

 

Iako su trgovine prehrambenim namirnicama i dalje radile, one su sve svoje snage usmjerile na nabavu bazičnih namirnica kojima su ljudi krcali svoje špajze, dok su naše ekskluzivnija polugotova jela ostajala po strani.

 

Tada je naš webshop dobio svoju punu namjenu. Privatni su kupci u puno većoj mjeri shvatili koliko je praktično iz vlastitog naslonjača naručiti kvalitetna jela s rokom trajanja, a čak i našim ljudima mrsko plaćanje kreditnim karticama preko noći je postalo uobičajeno.

 

I tako smo sve češće opet počeli dobivati upite: a kada ćete doći u ostale gradove? Jedan je naš dragi kupac iz Vukovara bio posebno uporan u nastojanju da mu pošaljemo naše proizvode. Odlučili smo napraviti mali ekperiment: njemu i nekolicini poznanika i kupaca testno smo poslali svoje proizvode putem dostavne službe u različite krajeve Hrvatske.

 

Stigli su cijeli i neoštećeni. Ništa se nije razbilo, ništa se nije pokvarilo.

 

I tako smo spontano okrenuli novo poglavlje našeg poslovanja – uz pomoć GLS-a, koji se pokazao odličnim partnerom, dostavljamo naše proizvode u sve kutke Hrvatske.

 

Narudžbe se obavljaju preko našeg webshopa. Naručeno je na vašim vratima u roku 24 ili 48 sati od zaprimljene narudžbe.

 

Platiti možete kreditnom karticom, uplatom na bankovni račun ili pouzećem u gotovini.

 

Cijena dostave za sve krajeve Hrvatske je jedinstvena, 39 kuna.

 

Dostava za područje grada Zagreba i dalje je besplatna.