Jedem doma shop u Ilici 76

18. rujna 2020.

Punih pet godina Jedem doma bio je pretežno mobilan ili virtualan projekt. Najprije smo kuhali u domovima svojih klijenata – svaki dan na drugoj adresi. Zatim smo se prošle godine skrasili u svojoj  profesionalnoj kuhinji, ali prodaja je bila temeljena na online narudžbama i dostavi na kućnu adresu naših kupaca.

Svake jeseni popnemo se još jednu stepenicu, a ove je godine to – otvorenje našeg shopa. Na adresi Ilica 76, tik do Britanskog trga, smjestili smo flagship store Jedem doma. U njemu možete kupiti cijeli asortiman brenda Jedem doma. Dakle, sva ona fina kvalitetna jela koja su pripremljena do faze da ih treba samo zagrijati ili ubaciti u pećnicu ili na tavicu.

Više ne morate razmišljati jeste li dan prije pustili svoju narudžbu putem webshopa i hoće li netko biti kod kuće da dočeka dostavljača. Jede vam se Jedem doma, ne znate što biste doma skuhali za večeru dok se umorni vozite s posla – dođete i kupite.

Ponudu smo obogatili i s četiri vrste bespšeničnog kruha te našim domaćim, nezaslađenim ledenim čajevima, a tu je i nekoliko varijanti ručka za van – dok ste u uredu ili u pokretu.

Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati, subotom od 9 do 17 sati, a nedjeljom smo zatvoreni.

Dakako, naš webshop ne prestaje s radom. Ako vam i dalje odgovara da vam omiljena jela dostavimo na kućni prag, to će i dalje biti moguće i u Zagrebu i u cijeloj Hrvatskoj.

Kako je vaših narudžbi sve više, nakon godinu dana prisiljeni smo ukinuti besplatnu dostavu za Zagreb bez ograničenja vrijednosti kupnje. Dostava će i dalje biti besplatna za kupnje iznad 300 kn. Za račun između 200 i 300 kn dostava će stajati 19 kn. Za narudžbe u vrijednosti između 100 i 200 kn dostava stoji 29 kn, a za narudžbe ispod 100 kn dostava košta 39 kn.

Osim što ćete moći doći kupiti Jedem doma u Ilicu 76, ukoliko želite izbjeći plaćanje dostave, odsad možete svoju online narudžbu i sami prikupiti u našem proizvodnom pogonu u Savskoj 32.

Dostavu izvan Zagreba obavljamo putem dostavne službe GLS i ona stoji 39 kuna.