Jedem doma na moru

Vodimo vas na jedriličarski kulinarski retreat

Od 1.- 4. lipnja plovit ćemo šibenskim arhipelagom i učiti vas kako u svoju prehranu možete uvrstiti više maštovitih obroka od povrća i ribe

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Naše sada već sedmogodišnje iskustvo s prehrambenim navikama naših klijenata dovelo nas je do zaključka da bi mnogi, osobito žene, rado svoju prehranu zaokrenuli prema prehrani baziranoj na povrću, ali zapinju na tri ključne stvari.

Ne znaju što bi s povrćem osim kuhanja na pari i salata, pa ono brzo dosadi, pitaju se kako će izdržati pritisak svoje obitelji koja se i dalje želi hraniti po starom, a katkad im ipak nedostaje i malo životinjskih proteina.

Odgovore dajemo na trodnevnom jedriličarskom retreatu u organizaciji Jedem doma i Day Dream Adriatic, koji nosi naziv „3 dana kao peskaterijaci“. Održat će se od 1. do 4. lipnja na luksuznom katamaranu, a plovit ćemo šibenskim akvatorijem s iskusnom skipericom Tanjom Dinter Vidaković. Dodatni bonus bit će nadahnuti treninzi Jassne Lune Jozić, učiteljice joge i life coacha.

Tko su uopće peskaterijaci? Vegetarijanci koji jedu ribu i plodove mora! Učimo vas pripremati maštovite doručke, ručkove i večere na bazi povrća i voća kakve dosad niste imali prilike probati. Naučit ćete sve o ribi, mekušcima i školjkama u kuhinji, a iskusni ribari i vlasnici otočkih konoba otkrit će vam svoje trikove. Bit će tu i mali tečaj meal-prepa – uspješnog pretpripremanja jela i namirnica, koje je ključno za planiranu, a ne stihijsku prehranu. I ono najvažnije – kako obroke koje kuhate za sebe prilagoditi ostatku obitelji.

Nećemo samo učiti. Bit će tu puno uživanja u plovidbi i morskom plavetnilu, dobrom zalogaju i kapljici, a naša skiperica Tanja rado će podijeliti s vama i osnove jedrenja.

Poželite li nama u posljednji trenutak, javite se na info@jedemdoma.hr, a sve ostale očekuje detaljna reportaža.

 

Moglo bi vas zanimati...
6fd0ef89-b45a-40e5-97d2-49143a0e2153
Prije ljetne stanke
14.05.2023.