Putovanja

Vikend u Marrakechu 12.-14.11.

Nakon gotovo dvije godine turističke suše, počela su se buditi i organizirana turistička putovanja

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Veliki sam ljubitelj putovanja, ali nikad nisam bila tipični agencijski putnik. S godinama iskustva naučila sam putovati po svom guštu i sama pronalaziti letove i smještaj, kakav se najčešće ne nudi u agencijama.

Sve do jednog iskustva – charter putovanja u Bejrut prije 3 godine. Charteri su iznimno zgodna opcija kad vas vode u gradove s kojima inače avionske veze nisu povoljne. Primjerice, do navedenog Bejruta trebalo bi minimalno jedno, ako ne i dva presjedanja, s dugim pauzama između letova. Charterom je zrakoplov za 3 sata stigao od točke A do točke B.

Za to putovanje trebalo bi mi barem 4 umjesto 2 dana, ne samo zbog letova nego i zbog zbijenog ritma turističkih znamenitosti i izleta koje nikada ne bih mogla sama organizirati u tako kratkom vremenu. Za vikend putovanje od petka do nedjelje nije mi trebao godišnji odmor, dok bih u vlastitoj organizaciji sigurno morala uzeti i dio radnog tjedna.

Dodatna je vrijednost što se možete opustiti i prepustiti da netko umjesto vas brine o rezervacijama, aerodromskim procedurama i svemu ostalome, a ta dječja opuštenost ponekad rezultira razigranom atmosferom u grupi, koja katkad podsjeti i na maturalac za odrasle.

Jedno takvo charter putovanje, sa svim navedenim prednostima, kreće uskoro iz Zagreba, i to za Marrakech.

Globtour Event organizira vikend 12.-14.11. u najljepšem marokanskom gradu Marrakechu, s charter zrakoplovom iz Zagreba. Aranžman stoji 4.470 kn po osobi i uključuje zrakoplovnu kartu i dva noćenja u hotelu s 4 zvjezdice.

U studenom je temperatura u Maroku najugodnija za posjet, a osjetit ćete vrevu grada u kojem se spajaju Europa, Afrika i Arabija. Iskoristite priliku za posjet vrtovima slavnog Yvesa Saint Laurenta, koji je dio života proveo upravo u Marrakechu. Fantastični tepisi, maštovit nakit, prirodna kozmetika od arganova ulja, nacionalni specijalitet tagine – sve vas to čeka u čarobnom Maroku.

Sve informacije o putovanju možete dobiti na Facebook stranici agencije Globtour Event, kao i na broj telefona 01.4881.100.

Moglo bi vas zanimati...
kokteli-otvorna
Čarolija fermentiranog
06.08.2022.
lady-sunshine
Preplanula put
05.08.2022.
eternelle1
Prirodna kozmetika
09.07.2022.