cool proizvod

Power mix sjemenki za salatu

Ako ste odlučili svoju prehranu bazirati na više juha, variva i salata, može vam se dogoditi da vam nedostaje žvakanje hrskave hrane. Power mix sjemenki za salate ne samo što će doskočiti tome, nego će i nutritivno obogatiti obrok

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Iako sam zakleti bonkulović opće prakse, svako malo koketiram s raznim režimima prehrane. Kad na red dođe detoks na juhama i sokovima, ili pak prehrana temeljena na raznim kašama i salatama, ono što mi bolno nedostaje već treći-četvrti dan nije neka namirnica nego – žvakanje. Napravljeni smo tako da volimo grickati hrskavu hranu i baš zbog toga toliko poklonika na svijetu imaju grickalice svih vrsta, čips, hrskavo pecivo, pečeno meso ili prženo povrće.

Taj sam problem redovito rješavala tako što bih u tanjur juhe, variva ili salate ubacila šaku tostiranih sjemenki.

Zato sam se beskrajno razveselila kad sam vidjela da je Sana na tržište stavila Power mix sjemenki, upravo za ovu namjenu. Miks sadrži suncokret, zob, buču, sezam, lan, badem i indijski oraščić. Iako bih se zaklela da sadrži i sol i neko sladilo, deklaracija tvrdi suprotno. To nam daje savršen dokaz kako ćemo doskočiti tome da previše ne solimo ili šećerimo neko jelo: dodajmo mu sjemenke.

 

Moglo bi vas zanimati...
IMG_3852
Probali smo
22.10.2021.
IMG_4024
Recenziramo
20.10.2021.
IMG_3905
Slane grickalice
18.10.2021.