Punih pola godine svakoga mjeseca punili smo MM Kantinu interesantnim ljudima, sjajnim receptima i razmjenom energije koja nas je i danima nakon kulinarske radionice držala svojom pozitivom.
Dosad smo održali radionice Low carb prehrane, Božićnih kolača, Veganskog low carba, Meal prepa, Cheesecake diljem svijeta i Jaja na 100 načina. Neke od njih smo, zbog velikog interesa, održali i dva dana zaredom.
Posljednju radionicu prije ljetne stanke, kojom ćemo proslaviti ovu uspješnu sezonu, zamislili smo malo drugačije. Bit će tu centralna tema na koju ćemo se usredotočiti, a to su Umaci & preljevi, ali ćemo se usput, kao na dobrom partyju, i počastiti i proveseliti uz ukusne zalogaje i vrhunsko vino, kao i interaktivne igre sa zanimljivim nagradama.
A zašto baš Umaci & preljevi?
Ljetna sezona salata, roštilja i tjestenine upravo zove na maštovite umake i preljeve, koji, ako ih pripremite na vrhunski način, i najjednostavniju salatu ili tjesteeninu pretvaraju u pravo gastronomsko iskustvo.
Dresinzi koje ćemo pripremati:
- Menta + jogurt
- Tahini
- Francuski
- Med & senf
- Kapari & inćuni
- Sezam & soja
- Đumbir & wasabi
- Sweet chilli
Umaci koje ćemo pripremati:
- Umak od pečenih paprika
- Umak od rajčice, češnjaka i maslaca
- Bechamel umak
- Pesto od kelja
- Umak od kikirikija
- Umak od indijskih oraščića i avokada
Svoje mjesto zna ovoj jedinstvenoj party-radionici možete rezervirati ovdje.