Prije ljetne stanke

Posljednja kulinarska radionica: Umaci & Preljevi

U srijedu 24. svibnja party-radionicom zaključujemo ciklus iznimno uspješnih kulinarskih druženja s Jedem doma u zagrebačkoj MM Kantini

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Punih pola godine svakoga mjeseca punili smo MM Kantinu interesantnim ljudima, sjajnim receptima i razmjenom energije koja nas je i danima nakon kulinarske radionice držala svojom pozitivom.

Dosad smo održali radionice Low carb prehrane, Božićnih kolača, Veganskog low carba, Meal prepa, Cheesecake diljem svijeta i Jaja na 100 načina. Neke od njih smo, zbog velikog interesa, održali i dva dana zaredom.

Posljednju radionicu prije ljetne stanke, kojom ćemo proslaviti ovu uspješnu sezonu, zamislili smo malo drugačije. Bit će tu centralna tema na koju ćemo se usredotočiti, a to su Umaci & preljevi, ali ćemo se usput, kao na dobrom partyju, i počastiti i proveseliti uz ukusne zalogaje i vrhunsko vino, kao i interaktivne igre sa zanimljivim nagradama.

A zašto baš Umaci & preljevi?

Ljetna sezona salata, roštilja i tjestenine upravo zove na maštovite umake i preljeve, koji, ako ih pripremite na vrhunski način, i najjednostavniju salatu ili tjesteeninu pretvaraju u pravo gastronomsko iskustvo.

Dresinzi koje ćemo pripremati:

  • Menta + jogurt
  • Tahini
  • Francuski
  • Med & senf
  • Kapari & inćuni
  • Sezam & soja
  • Đumbir & wasabi
  • Sweet chilli

Umaci koje ćemo pripremati:

  • Umak od pečenih paprika
  • Umak od rajčice, češnjaka i maslaca
  • Bechamel umak
  • Pesto od kelja
  • Umak od kikirikija
  • Umak od indijskih oraščića i avokada

Svoje mjesto zna ovoj jedinstvenoj party-radionici možete rezervirati ovdje.

Moglo bi vas zanimati...
teglice
Nova kulinarska radionica
02.10.2023.
IMG_0106
Ocjenjujemo
24.06.2023.