zdrav život

Novi dizajn i okusi instant kombuche Cidrani

Zdravlje počinje u crijevima, uvjereni su u Cidraniju, iz kojeg nam ovih dana stižu novi dizajn i novi okusi njihovih instant kombucha

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Brend Cidrani, na našem tržištu najpoznatiji po visokokvalitetnom jabučnom octu s visokim udjelom polifenola, inovator je u svom poslu. Tako su prošle godine na tržište stavili svjetsku inovaciju: esenciju kombuche, koja se ne mora čuvati u hladnjaku, ima pametan način uporabe, i sadrži pet puta manje šećera od konkurenata.

Kako iznimno cijenim sve proizvode Nike Pintar i Brune Balena, tako sam i kombuchu odmah isprobala, a prodavali smo je i u trgovini Jedem doma u Ilici. Ako moram dati subjektivni sud, bila mi je rubno ukusna. Nesumnjivo zdrava, nesumnjivo kvalitetna, nesumnjivo inovativna, ali okus – nisam se uspjela „natjerati“ uživati u njemu.

Ovih dana susret s Nikom i Brunom donio mi je lijepu novost. – Imamo nešto za tebe – rekli su i iz torbe izvadili pregršt šarenih paketića kombuche, na kojima sam odmah zamijetila novi dizajn. – Novi dizajn? – pitala sam oduševljena pastelnim bojama, koje i sama volim. – ne samo dizajn, nego i okus – dobila sam odgovor koji sam dugo priželjkivala. Naime, u Cidraniju su poslušali komentare svojih kupaca, kojima je većini originalna receptura bila preradikalna. Dobili su jednako kvalitetan proizvod, ali okusom prihvatljiviji široj publici.

Nova linija Cidrani Kombuche sadrži 6 okusa:

  • calm (sljez, komorač, đumbir)
  • confident (roiboos, jabuka, kamilica)
  • happy (limunska trava, kakaovac, jagoda, bosiljak)
  • powerful (coldbrew kava, crni čaj, đumbir, naranča)
  • pure (menta, anis, komorač)
  • young (ribiz, kupina, borovnica, šipak),

A koja filozofija stoji iza brenda Cidrani? Njegovi osnivači vjeruju da cjelokupno zdravlje organizma izvire iz mikrobioma crijeva. Pod utjecajem nekvalitetne hrane, sjedilačkog načina života, loših medijskih sadržaja kojima smo izloženi, naš mikrobiom slabi i u cijeli organizam odašilje poruke raznoraznih bolesti. Fermentirani proizvodi brenda Cidrani rade upravo na jačanju „dobrog osjećaja“ iz trbuha, uz pomoć kojih većinu hrane koju konzumiramo postaje superhrana.

Cidrani kombuche možete kupiti na njihovom webshopu, te u brojnim drogerijama, supermarketima te trgovinama zdravom i domaćom hranom.

Moglo bi vas zanimati...
IMG_3852
Probali smo
22.10.2021.
IMG_4024
Recenziramo
20.10.2021.
IMG_3905
Slane grickalice
18.10.2021.