Preporučujemo

Moćni saveznik našeg detoksa: Green I shotovi

Organski biljni shotovi Green pratitelj su našeg 6-dnevnog Jedem doma veganskog bezglutenskog detoksa

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Parafrazirat ćemo poznatu izreku – sve dragocjeno čuva se u malim bočicama! Upravo u mini bočicama kriju se organski voćni shotovi Green I. Osim što organizam hrane potrebnim vitaminima i mineralima, oni mogu ubrzati metabolizam, pri čemu svaki dijetalni režim postaje još učinkovitiji. Upravo zbog toga Green I shotove uzeli smo za moćne saveznike našeg 6-dnevnog Jedem doma veganskog bezglutenskog detoks programa.

U programu donosimo detaljan jelovnik za svih 6 dana trajanja detoksa. Jela su osmišljena na bazi svakodnevnih namirnica dostupnih u svakom boljem supermarketu, tako da ne morate danima tražiti neke egzotične namirnice. Preporučujemo popiti jedan organski shot uz doručak i jedan uz ručak, a okus birate vi, prema vlastitim preferencijama. Green I nudi 4 okusa: Cinnamon, Ginger, Turmeric i Matcha.

Mirisna i aromatična nota cimeta u Cinnamonu osvojit će prvenstveno djecu. Blagi slatkasti okus jabuke, aronije, cimeta i čilija odlično paše tijekom dana a djeca ga mogu ponijeti u školu ili na izlet. Osim što čuva imunitet, jako dobro ide uz kolače pa svakako probajte!

Ginger je potpuno prirodni sok sa đumbirom i jabukom, odličan za podizanje energije i jačanje imuniteta. Ljutkastog je okusa i svidjet će vam se ako volite intenzivan okus đumbira. Pored toga, ova mala doza vitamina razbudit će vas u trenu!

Ukoliko volite ljute okuse, Turmeric je kao stvoren za vas! Kombinacija kurkume, čilija, đumbira, jabuke i citrusa svidjet će se i najzahtjevnijima. Dovoljno je mali da ga možete ponijeti svugdje sa sobom, a opet izrazito moćan po sastavu i učinku.

Ako nešto može popraviti raspoloženje i podići energiju, onda je to sigurno Matcha! Okus najfinijeg zelenog čaja s đumbirom, oduševit će vas i osvježiti gdje god da krenete. Odlično paše nakon sportskih aktivnosti ili kada ste umorni.

Green I shotove možete naći na policama zdrave hrane u brojnim trgovinama diljem Hrvatske. Kupnjom e-priručnika 6-dnevni Jedem doma veganski bezglutenski detoks ostvarujete 15% popusta na iznos paketa od 12 shotova, koji će vam biti moćan saveznik tih šest dana.

Moglo bi vas zanimati...
277799228_389155763009799_5517023597618679559_n
Novo na tržištu
01.05.2022.
Glass of water on a wooden table. Water was poured into the beaker. Selective focus. Shallow DOF. With lighting effects. With copy space
Veliki petak
15.04.2022.
kombuchaga1
Inovacija
09.04.2022.