Team building

Jeste li za Jedem doma challenge?

Jedem doma i produkcijska kuća Broadcast.hr u jedinstvenom hibridnom formatu namijenjenom tvrtkama ujedinili su virtualni team building, kulinarsko tv natjecanje i food box delivery

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Kada ste se posljednji put nasmijali sa svojim kolegom i šefom? Kada ste posljednji put opušteno sudjelovali na nekom team buildingu? A kada posljednji put niste preokrenuli očima na spomen riječi „virtualno“?

Ako je odgovor na sva tri pitanja „Davno“ ili „Ne sjećam se“, imamo nešto za vas.

Jedem doma challenge jedinstveni je team building, na kojem dva međusobno suprotstavljena tima kolega uče pripremati jelo po svom izboru, natječu se u što bolje napravljenom jelu i što originalnije smišljenom prodajnom pitchu, a sve iz udobnosti vlastite kuhinje.

Kako izgleda proces Jedem doma challengea?

 1. Nakon što dogovorimo termin održavanja, dan uoči termina na svoja vrata dobivate kutiju napunjenu svim potrebnim namirnicama, kuhinjskim pomagalima te otisnutim receptom jela koji ćete pripremati u kulinarskoj radionici.
 2. U dogovoreno vrijeme svaki se djelatnik sam ili u paru sa svojim ukućaninom ili kolegom iz vlastite kuhinje priključuje na zoom.
 3. Naši moderator i sudac dijele vas u dva tima i vode kroz cijeli proces. Tijekom live streama kulinarske radionice morate slijediti prikazane upute te paziti da ste u zadanom vremenu.
 4. Za vrijeme čekanja dok se jelo ispeče ili ohladi, dijelimo vas u break roomove po timovima i dobivate složen zadatak smišljanja prodajnog pitcha za navedeno jelo po strogo zadanim kriterijima.
 5. Sudac na kraju ocjenjuje završni izgled jela, jeste li bili u vremenu svake pojedine etape pripreme jela, te uspješnost prodajnog pitcha.
 6. Pobjednički tim dobiva jednu od naših zanimljivih nagrada.

 

 

Zašto Jedem doma challenge?

Pred nama je još jedna zima s ograničenim druženjima uz hranu, pa je Jedem doma challenge idealan nadomjestak za interne poslovne domjenke i proslave.

On povezuje djelatnike koji dugotrajno rade od kuće ili ne komuniciraju svakodnevno. Jača timski duh i pospješuje komunikaciju kolega između različitih, često suprotstavljenih odjela. Stvara grupnu koheziju razbijajući ustaljeni hijerarhijski poredak u tvrtki, te kroz zabavnu aktivnost doprinosi ublažavanju stresa i općem wellbeingu zaposlenika.

 • Hrana nepogrešivo povezuje ljude svih dobi i interesa. Za razliku od sportskih aktivnosti, koje jesu zabavne i izazovne, ali često i frustrirajuće za osobe koje nisu sportski tipovi, s hranom se može poistovjetiti svatko – svi se hranom bavimo nekoliko puta dnevno.
 • Koncept je prilagodljiv bilo kojem stupnju predznanja u kuhanju te bilo kakvoj kuhinji.
 • Misija je promoviranje kuhanja kod kuće („Jedem doma“), koje jest najzdraviji, najkvalitetniji i najodrživiji način prehrane. Onima koji inače ne kuhaju pokazat ćemo da kuhanje nije bauk i da ga može svladati bilo tko. Usvajanje novih vještina rezultira osjećajem zadovoljstva i nadogradnje vlastitih sposobnosti.
 • Jedem doma challenge ne zahtijeva odlazak u nabavu jer natjecatelji dobiju kutiju sa svim potrebnim i točno odmjerenim namirnicama, kao i otisnut recept jela.
 • Virtualni koncept iz vlastite kuhinje ima svoje prednosti:
 • Sudionici su u udobnosti vlastitog doma i ne moraju nikamo ići.
 • Ulazak u djelić privatnog prostora čvrsto povezuje kolege na osobnoj razini („A to je kuhinja u kojoj pečeš svoje famozne kolače!“, „To je tvoj pas Bobi, kojeg sam viđao samo na slikama!“, „Baš mi je drago da konačno vidim tvoje slatke blizanke!“)
 • Zoom platforma koja je možda dovela do zasićenja u području poslovne komunikacije, sada poprima i zabavan karakter, što pridonosi promjeni percepcije cijele platforme kao dosadne ili naporne
 • Ukusan bonus: nakon radionice sudionicima ostaje pripremljen obrok za cijelu obitelj.

 

 

Od jela u stalnoj ponudi Jedem doma challengea nalaze se francuska slastica mille feuille, tradicionalna sarma, veganski rattatouille te prigodni sitni kolači.

Nudimo i varijantu custom made snimljene epizode nekog recepta samo za vas, za bilo koje jelo po vašem izboru, baš kao i uvrštavanje poznatih osoba iz javnog života kao moderatora i sudaca.

Onda, prihvaćate li Jedem doma izazov? Želite li se okušati u njemu i u svojoj tvrtki, pišite nam na info@jedemdoma.hr ili nas nazovite na 099.3768.924.

Moglo bi vas zanimati...
mandarinet
Probali smo
24.11.2021.
IMG_4954
Predstavljamo kuharicu
23.11.2021.