Kolaboracija brendova

Green I shotovi & Nutty by Maja barica

Za savršen obrok na poslu ili u hodu, svoje su snage udružila dva mala, zdrava ekološka brenda

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Kad mi je moja dugogodišnja poznanica Hermina Skular, vlasnica OPG-a Skular i brenda prvih organskih shotova na našem tržištu Green I, na druženje donijela prekrasan paket svojih shotova uparenih s energetskim pločicama Nutty by Maja, nisam mogla vjerovati da nemaju istog dizajnera.

Naime, i letci i etikete ne samo što koriste iste boje, nego i grafičke elemente i slične fontove. Upravo je ta grafička sličnost njihovih proizvoda Hermini dala ideju da Maji Fertalić iz brenda Nutty by Maja predloži zajednički tržišni nastup. Ne samo što skupa lijepo izgledaju, nego su organski shotovi i organske barice savršen par za doručak ili užinu bilo gdje.

 

A što su uopće organski shotovi? Ime su posudili od kratkih, žestokih pića u malim dozama koja se piju naiskap, a označavaju zdrave, koncentrirane sokove od voća i začina zapakirane na način da ih možete piti u hodu. Toliko su mali da ih možete staviti u džep i ponijeti svugdje sa sobom, a opet toliko moćni i bogati nutrijentima da će vas čuvati cijeli dan. Odlično će vam poslužiti umjesto kave, protiv umora i iscrpljenosti, tijekom napornog dana i sportskih aktivnosti. Zbog svojih sastojaka, izvrsni su za jačanje imuniteta, dodatnu energiju i vitalnost.

Bezalkoholne, funkcionalne voćne shotove prvi sam put vidjela prije 5 godina u Los Angelesu, gdje su se shotovi od đumbira prodavali na benzinskim crpkama kao prirodno sredstvo protiv mučnine tijekom vožnje.

Green I shotovi dolaze u četiri okusa: đumbir, matcha, kurkuma i cimet. Poprilično su intenzivni, ljutkasti, pikantni i nisu jako slatki. Bez šećera su, aditiva i konzervansa, a nose oznaku „eko“. Vjerujem da ste ih dosad i sami uočili – mogu se kupiti u trgovinama domaćim proizvodima, u craft pekarama, fitness centrima, voćarnicama, pa čak i nekim supermarketima.

Maja Fertalić, vlasnica brenda Nutty by Barica, pobjednica je ovogodišnjeg serijala Startaj Hrvatska, u kojemu su Spar i Nova tv dali priliku malim poduzetnicima da se probiju na police velikog lanca supermarketa. Potaknuta vlastitom dijagnozom multiple skleroze, Maja je odlučila promijeniti prehranu. Kako bi uvijek uz sebe imala zdrav obrok, osmislila je zdrave energetske pločice na bazi orašastog i suhog voća.

Barica pak dolazi u tri varijante: original (kikiriki maslac, orašasto voće & med), vegan (kikiriki maslac, orašasto voće & agavin sirup) i Chiarin tanjurić nazvan po istomenom blogu Nastasje Petrić (badem, kikiriki maslac, marelice & datulje).

Baš kao i shotove, i baricu možete uvijek imati u džepu i torbi te na taj način spriječiti napadaje gladi i posezanje za nezdravim fast foodom. Kupiti je možete na gotovo istim, gore spomenutim mjestima.

Moglo bi vas zanimati...
277799228_389155763009799_5517023597618679559_n
Novo na tržištu
01.05.2022.
Glass of water on a wooden table. Water was poured into the beaker. Selective focus. Shallow DOF. With lighting effects. With copy space
Veliki petak
15.04.2022.
kombuchaga1
Inovacija
09.04.2022.