Prirodna kozmetika

Essentielle & Eternelle

Iza ovih francuskih imena kriju se serum i krema za lice OPG-a Matulić

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Dugo sam odolijevala zovu prirodne, ručno rađene kozmetike. Volim prirodne sastojke, ali cijeli niz godina imala sam više povjerenja u provjerene i sigurne farmaceutsko-parfumerijske recepture nego u kremice koje netko miješa ručno.

Budući da sam se zaljubila u prehrambene proizvode OPG-a Matulić, o čemu sam pisala već bezbroj puta, za jednog posjeta njihovom njihovom webshopu odlučila u košaricu ubaciti i nešto za njegu lica.

Serum za lice Essentielle i krema Eternelle postali su jednako omiljeni stanovnici moje kupaonice baš kao šro su Pašman Libre i Pašmanero nezaobilazni inventar moje kuhinje.

Eternelle je hidratantna krema od ulja lješnjaka, aloe vere i geranija za mješovitu i masnu kožu lica. Lijepo se upija u kožu, ne masti je, a dobra je i kao podloga za make up. Zbog toga što je namijenjena i masnoj koži, idealna je za ljeto jer ne stvara teški film na licu.

Essentielle serum za lice i područje oko očiju sadrži dvije vrste hijaluronske kiseline, ulje pulpe vučjeg trna i eterično ulje geranija. To je lagani vodeni serum koji brzo prodire u kožu, čini je mekšom i vraća joj prirodan sjaj. Idealno – nanesite ga na lice prije bilo koje kreme, a ja ga nanosim prije kreme Eternelle.

Moglo bi vas zanimati...
kokteli-otvorna
Čarolija fermentiranog
06.08.2022.
lady-sunshine
Preplanula put
05.08.2022.
IMG_1477
Iz bijelog svijeta
16.06.2022.