Sezona kupaćih kostima

Elancyl – gel protiv celulita koji uistinu djeluje

Linija proizvoda za njegu tijela Elancyl već pola stoljeća razvija inovativne formule koji zaglađuju celulit i potiču mršavljenje

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Prije točno 20 godina kao mlada novinarka dobila sam pozivnicu da se pridružim studijskom putovanju u Francusku za predstavnike medija. Putovali smo u tvornicu na jugozapadu Francuske, u kojoj su se proizvodili brendovi Avene i Elancyl. Bila su to za mene nezaboravna tri dana Pariza, Toulousea i okolice, tijekom kojih sam se upoznala ne samo s čudesnim procesima nastanka farmaceutske kozmetike nego i s najeminentnijim urednicama toga vremena, s kojima poznanstvo traje do danas.

 

Bolji od drugih

Sve proizvode koje sam tada dobila na dar pomno sam proučila. Budući da je celulit oduvijek moja tema, nije bilo proizvoda koji dotad nisam isprobala. Za razliku od svih ostalih, Elancyl gel već nakon nekoliko dana ustrajnog korištenja davao je rezultate – koža je bila vidljivo zaglađenija. Otad sam sigurno idućih desetak godina svako ljeto započinjala kupnjom Elancyla.

Kako sam se ja mijenjala, tako mi se ta navika nekako izgubila. Više sam počela istraživati metafizičke uzroke svojih boljki, pa sam se tako više bavila činjenicom da celulit više napada osobe kojima je izazov postaviti vlastite granice i zauzeti se za sebe. Upravo zbog toga je češći među ženama nego među muškarcima, a u ženskoj populaciji, sklonije su mu one koje imaju problema s integracijom vlastite vrijednosti.

Metafiziku na stranu, ove godine Elancyl mi je opet došao u fokus. Naime, prošle je godina brend Elancyl prešao u vlasništvo španjolske farmaceutske kompanije Cantrabria Labs, a kako je moja draga prijateljica putem svoje tvrtke Humed pharma njihova predstavnica u Hrvatskoj, na jedno druženje donijela mi je nekoliko proizvoda Elancyl. Bio je to za mene pravi deja vu.

 

Mehanizam tjelesno aktivnih ljudi

U ovih desetak godina brend je značajno proširio asortiman. Danas su tu i tablete koje pomažu mršavljenju „iznutra“, piling, kreme protiv strija, a mene je osobito oduševila linija My Coach, koja se sastoji od gela za tuširanje i gel-kreme.

Riječ je o mehanizmu koji oponaša metabolizam tjelesno aktivnih ljudi. Naime, upravo oni imaju veći broj određene vrste bež boje adipocita, stanica u kojima se događa izgaranje masnih zaliha.

Redovitom uporabom gela za tuširanje i gel-kreme Elancyl My Coach oponaša se mehanizam tih stanica, a proizvod  je djelotvoran čak i ako se ne koristi u kombinaciji s tjelesnom aktivnošću. Neravnine su zaglađenije nakon sedam dana korištenja, a promjene figure su vidljive nakon mjesec dana korištenja.

Međutim, uz tjelesnu aktivnost i uravnoteženu prehranu rezultati su mnogo bolji Tako će MY COACH i do četiri puta povećati učinak tjelesne aktivnosti na čvrstoću i teksturu vaše kože, dok će učinak aktivnosti na zaglađivanje celulita povećati za 60 posto.

Elancyl potražite u ljekarnama ili na webshopu Humed Pharme.

Moglo bi vas zanimati...
6fd0ef89-b45a-40e5-97d2-49143a0e2153
Prije ljetne stanke
14.05.2023.