Jedrenje s Jedem doma

3 dana kao peskaterijanci

Od 4.-7. lipnja plovit ćemo šibenskim arhipelagom i učiti vas kako u svoju prehranu možete uvrstiti više maštovitih obroka od povrća i ribe

Podijelite:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Naše sada već sedmogodišnje iskustvo s prehrambenim navikama naših klijenata dovelo nas je do zaključka da bi mnogi, osobito žene, rado svoju prehranu zaokrenuli u vegetarijanskom smjeru, ali zapinju na tri ključne stvari. Ne znaju što bi s povrćem osim kuhanja na pari i salata, pa ono brzo dosadi, pitaju se kako će izdržati pritisak svoje obitelji koja se i dalje želi hraniti po starom, a katkad im ipak nedostaje i malo životinjskih proteina.

Odgovore dajemo na trodnevnom nautičarskom retreatu u organizaciji Jedem doma i agencije Day Dream Adriatic, koji nosi naziv „3 dana kao peskaterijaci“. Održat će se od 4. do 7. lipnja na luksuznom katamaranu, a plovit ćemo šibenskim akvatorijem s iskusnom skipericom Tanjom Dinter Vidaković i osnivačicom brenda Jedem doma Željkom Maras.

Tanja Dinter Vidaković
Željka Maras

Tko su uopće peskaterijaci? Vegetarijanci koji jedu ribu i plodove mora! Učimo vas pripremati maštovite doručke, ručkove i večere na bazi povrća i voća kakve dosad niste imali prilike probati. Naučit ćete sve o ribi, mekušcima i školjkama u kuhinji, a iskusni ribari i vlasnici otočkih konoba otkrit će vam svoje trikove. Bit će tu i mali tečaj meal-prepa – uspješnog pretpripremanja jela i namirnica, koje je ključno za planiranu, a ne stihijsku prehranu. I ono najvažnije – kako obroke koje kuhate za sebe prilagoditi ostatku obitelji.

Nećemo samo učiti. Bit će tu puno uživanja u plovidbi i morskom plavetnilu, dobrom zalogaju i kapljici, a naša skiperica Tanja rado će podijeliti s vama i osnove jedrenja.

Sve detalje možete vidjeti klikom na brošuru jedem doma sailing u nastavku, a prijave su otvorene na e-mailove daydreamadriatic@gmail.com i info@jedemdoma.hr.

jedem doma sailing

Moglo bi vas zanimati...
IMG_7837
Probali smo
27.01.2022.
IMG_7712
Recenzija
24.01.2022.
IMG_7408
Kolaboracija brendova
20.01.2022.