Beskontaktna dostava – režim u doba COVID-19

15. ožujka 2020.

Poštovani kupci,

Cjelokupna organizacija života odvija se u izvanrednim okolnostima, pa i mi u Jedem doma radimo u skladu s novonastalom situacijom.

1. Dok god je naš tim zdrav, a to svakodnevno provjeravamo i intenzivno radimo na prevenciji u skladu s naputcima Hrvatskog zavoda za javnog zdravstvo i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, radit ćemo i proizvoditi hranu, za kojom u ovom trenutku postoji pojačana potreba.

 

2. Sve svoje resurse usmjerit ćemo na proizvodnju našeg asortimana premium polugotovih jela s rokom trajanja. Osigurali smo dovoljne količine vrhunskih sirovina od naših redovitih provjerenih dobavljača, mahom iz domaćeg izvora, te ćemo svakodnevno odgovarati na potrebe tržišta.

 

3. Uredske ručkove, tzv. lunchboxove u ovom trenutku stavljamo na čekanje. Sve više naših stalnih kupaca otkazuje tu uslugu jer više ne dolaze na radno mjesto. Najomiljenija jela iz naših lunchboxova pakirat ćemo u teglice i vakum pakiranja, te ćemo ih i dalje dostavljati u formi jela s rokom trajanja, te ćete ih i dalje moći ponijeti na posao ili konzumirati kod kuće.

 

4. Ukoliko ste izvršili uplatu mjesečne pretplate za lunchboxove za mjesec ožujak, postoje dva načina kako je možete iskoristiti:

– Preostali uplaćeni iznos možete iskoristiti za kupnju našeg asortimana premium polugotovih jela za doma

– Kad se situacija normalizira, nastaviti s primanjem dostave uredskih ručkova tamo gdje smo stali

 

5. Naš asortiman premium polugotovih jela možete pogledati u sekciji “shop” na našoj web stranici www.jedemdoma.hr.

 

6. Svi proizvodi našeg asortimana polugotovih jela, ukoliko ih ne konzumirate u propisanom roku od 5-15 dana, mogu se zamrznuti na minimalno dva mjeseca.

 

7. Uveli smo beskontaktnu dostavu. To znači da potičemo plaćanje kreditnim karticama i uplatom na bankovni račun, pri čemu ne morate dolaziti u kontakt s našim dostavljačima. Pozvonit će vam na vrata ili porukom javiti da su stigli, te ostaviti naručene proizvode ispred vrata.

 

Stojimo na raspolaganju za sva pitanja i informacije, na mailu info@jedemdoma.hr te broju telefona 099.4728.179.